• slide1
 • Rakennekynnet

  Rakennekynnet ovat oiva ratkaisu niille, jotka haluavat kauniit ja vahvat kynnet. Vaikka rakennekynnet eivät välttämättä sovi jokaisen elämäntapaan, ne voivat piilottaa kynnen virheitä tai puutteellisuuksia. Rakennekynsillä voidaan ratkaista kynsiongelmia, suojata liuskottuneita, lohkeilevia ja haljenneita kynsiä, pidentää lyhyitä kynsiä ja päästä eroon jopa kynsien pureskelusta. Kauniit kynnet kohentavat myös ulkoista olemustasi, käsiä ei tarvitse enää piilotella!
  Juhlaan rakennekynsillä saadaan näyttävyyttä kynnen muotoilulla ja koristeluilla, jotka kestävät pitkään.
  Rakennekynnet tehdään muovista, akryylistä, mutta yleisesti puhutaan geeli- ja akryylikynsistä. Geeli on valmiiksi geelimäisessä muodossa olevaa akryyliä  kun taas akryylikynnet tehdään jauheen ja nesteen sekoituksesta. Geeli kovetetaan kynnelle UV-valon avulla ja ”akryyli” on ilmakovetteinen.

  Kuinka rakennekynnet (geeli) tehdään?


  Varaa aikaa 2 – 2,5 tuntia, riippuen millaiset kynnet haluat.
  Huolellinen luonnonkynnen valmistelu on tärkeää rakennekynnen pysyvyyden kannalta. Aluksi luonnonkynsi viilataan muotoon, pintaa karhennetaan ja kynsinauhat käsitellään. Jos kynteen halutaan lisää pituutta, jatketaan sitä kynnelle liimattavalla muovi-tipillä tai kynsi rakennetaan erityisen muotin avulla. Tippi viilataan sitten haluttuun muotoon ja pituuteen sekä ohennetaan niin, että kynnestä tulee luonnollisen näköinen.

  Tämän jälkeen kynsi vahvistetaan kerroksittain ja muotoillaan geelimassan avulla. Kynsiin voidaan tehdä ranskalainen manikyyri, jolloin kynsien kärki tehdään valkoiseksi. Kaaren eli hymyn muotoa voidaan vaihdella suorasta kaarevaan tai kurvikkaaseen, sinun toiveidesi mukaan. Ranskalainen manikyyri voidaan tehdä myös värillisellä geelillä tai vaikka glitterillä, näin kynsiin tulee näyttävyyttä. Kynnet on myös mahdollista tehdä hillityn ja luonnollisen näköiseksi, juuri kuten haluat.

  Koristeluissa vain mielikuvitus on rajana. Koristeet laitetaan geelikerrosten väliin jolloin ne pysyvät kynsissä seuraavaan huoltoon saakka. Vaihtoehtoja on kymmeniä; hileitä, glitteriä, paljetteja, luonnonkukkia, helmiä, strasseja jne. Kynsiin voidaan tehdä myös maalauksia ja painaa erilaisia kuvia leimasimella.

  Lopuksi kynsien pinta viimeistellään viilaamalla sekä laitetaan kynsille kiilto/suojalakka joka kovetetaan UV-lampulla. Näin pinnasta saadaan kestävä ja kiiltävä. Kynsinauhoille hierotaan ravitsevaa öljyä.


  Huolto

  Rakennekynsiä tulee huoltaa, jos ne haluaa pitää siistinä ja ehjinä. Se, miten usein kynnet vaativat huoltoa, riippuu monesta seikasta: oman kynnen kasvunopeus, runsas käsienpesu ja käsidesin käyttö, harrastukset jne. Joillakin luonnonkynsi voi olla ominaisuuksiltaan kostea joka taasen on haasteellinen pysyvyyden kannalta. Usein miten huoltoväli vaihtelee 3-6 viikkoon, juuri näistä yksilöllisistä ominaisuuksista riippuen.

  Huollossa reunoista mahdollisesti irronnut (liftannut/korkannut) geeli viilataan pois, kynnet lyhennetään/muotoillaan haluttuun malliin ja viilatut kohdat täytetään uudella geelillä. Usein huollossa vaihdetaan myös koristelut uuteen, jolloin kynsiin saadaan joka kerta täysin uusi look! Jos huoltoon tullessa joku kynsistä on rikki, se korjataan samalla muiden kaltaiseksi.

  Salongista saat aina uusien kynsien kotihoito-ohjeet sekä viilan kynsien lyhentämistä varten ensimmäisen käynnin yhteydessä. Kotihoitoon tarvittavia päällyslakkoja sekä kynsinauhaöljyjä löydät myös kattavasti valikoimistamme.

  Rakennekynsien kotihoito-ohjeet voit ladata omalle koneellesi tästä.

  Poisto

  Jos haluat luopua rakennekynsistäsi, älä revi niitä pois itse vaan poistata ne ammattilaisella. Poistaminen tehdään kevyesti viilaamalla, luonnonkynnelle jätetään ohut kerros geeliä vahvistamaan luonnonkynttä. Tämä kasvaa aikanaan kynnen mukana pois. Älä koskaan revi itse geeliä luonnonkynneltä pois, se vaurioittaa kynnen pintaa.