• slide1
 • Palvelut

   

  UUSI IHO pHformula HAPPOPINNOITUSKÄSITTELYILLÄ

  pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen hoitomenetelmä, joka yhdistää innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

  pHformulan happopinnoituskäsittelyt korjaavat ihon toimintahäiriöitä ja eheyttävät ihoa.  Käsittelyt aikaansaavat voimallisen ihon uudistumis- ja korjaantumisprosessin, jonka avulla saavutetaan ainutlaatuisia, nopeita hoitotuloksia ikääntyvän ihon, acneihon, herkän couperoottisen ihon sekä rosacean hoidossa.

  RAKENNEKYNNET
  Haluatko huolitellut kädet ja kauniit kynnet? Onko kynsienpureskelu ongelma? Lohkeilevatko tai liuskottuvatko kyntesi? Onko juhlat tulossa ja haluat näyttävät kynnet?
  Olemme kouluttautuneet geelikynsiin ja Salongissamme on käytössä MOSAIC-geelit. Uudet kynnet suunnitellaan kanssasi yhdessä ja ne voivat olla joko hyvin luonnolliset tai todella näyttävät. Vain mielikuvitus on rajana! Lue lisää rakennekynsistä tästä

   

  RIPSIENPIDENNYS/TUUHENNUS

  Ovatko ripsesi huomaamattomat? Haluatko korostaa silmiäsi kauniilla ripsillä? Onko juhlat tulossa ja haluat näyttävät säihkysilmät? Ripsienpidennys on monelle naiselle helpotus kiireiseen aamuun, silmät ovat jo herätessä huolitellut!

  Luonnonripsiä voidaan tuuhentaa ja pidentää ripsiin liimattavilla, synteettisesti valmistetuilla kuiduilla. Lue lisää käyttämistämme LashLovers-ripsienpidennyksestä/tuuhennuksesta tästä.

   

  BODY SUGARING – VARTALOSOKEROINTI

    Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua   hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. 

  Sokeroinnin avulla voidaan poistaa häiritsevä karvoitus mm. kainaloista, sääristä, kasvoista ja intiimialueelta. Lue lisää Alexandria-sokeroinnista täältä.